sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Tv-huone

Kesken tietysti vielä, mutta kun on alle vuorokausi muutosta, olen tyytyäinen. :)







keskiviikko 20. helmikuuta 2013

M niinkuin Muuttolupa

Espoon rakennusvalvonansta saatiin tänään muuttolupa. Kyllä jännitti koko päivän että kuinka meidän käy, mutta niin se vain se lupa tuli. :) Ainoa korjattava asia oli se, että ennnkuin parveke rakennetaan keväällä, pitää meillä oli tikkaat meidän makkarin ikkunan alla. Muuten kaikki ok.

Nyt on pari pientä juttua vielä tekemättä ja sitten lauantaina muutto. Vielä puuttuu yläkerran kylpyhuoneen ammeen viimeistely (muurattu amme), pyykkikuilun ovet (Domukselta jälkitoimituksessa), Liesituulettimen kotelo oli liian lyhyt ja odotetaan uutta osaa, ja olohuoneen ja eteisen seinät maalataan huomenna toiseen kertaan. Myös muutama ovenkahva on mystisesti kadonnut ja pitää varmaan tilata uudet. Sitten se on valmis, meidän koti . <3

Ulkopuolella toki on hommia vielä vaikka kuinka, mutta so what. Keväällä sitten. Kävin hätäiseen ostamassa tänään muutaman valaisimen Bauhausista ja Ikeasta jotta sähkäri saa meille muutaman lampun asennettua huomenna jotta näkee olla. Ostin Ikeasta lamput ruokapöydän yle odottamaan sitä että on varaa ostaa Caravaggiot tai jotkut muut ihanat. Nyt haluan vaan tavarat suurin piirtein paikoilleen, vuokra-asunnon avaimet luovutettua ja hengähtää hetken.





tiistai 19. helmikuuta 2013

Keittiö viittä vaille valmis.

Kvänum Broby dunvit, tasot Diapol black leather finish. Täydellinen combo. Love it!

Etten vaan kehuisi valintojani liikaa, niin myönnettäköön että kodinhoitohuoneen seinämaali oli kuin olikin ehkä liian mintunvihreä. :( tarkistetaan vielä päivänvalossa mutta mutta...no, enää tuolle ei voi mitään mutta pitää ehkä jossain vaiheessa ottaa värikartta uusiksi käteen ja sen jälkeen sutia menemään.











maanantai 18. helmikuuta 2013

Muutto siirtyy...

Niinhän se taitaa olla ettei realistisetkaan aikataulut pidä.

Meidän piti muuttaa viime viikonloppuna mutta täällä ollaan edelleen muuttolaatikoiden keskellä vanhassa asunnossa. Talossa on vielä kova tohina päällä, mestarilla selvästi pinna kireällä ja niin kyllä täällä minullakin.

Huomenna mieheni lähtee lasten kanssa reissuun, minä istuudun näiden kamojen keskelle ja alan pusaamaan itkua. ;)

En aio muuttaa enää koskaan, tää oli nyt tässä. Mutta talo on kaunis.













maanantai 11. helmikuuta 2013

Marrakesh laatat

Talo on hyrskynmyrskyn, mutta joka päivä ollaan askelta lähempänä määränpäätä.

Tämän päivän rakkaushetki koettiin vierasvessan laattojen äärellä.

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ystävän tuliaiset

Kiirettä pitää, soijaa pukkaa.

Onneksi sain piristykseksi ystävältäni perinteisen tuliaisen Tukholman messuilta.