lauantai 27. heinäkuuta 2013

Elossa ollaan





Hei kakki! 

Siitä on aika tarkalleen 4 kuukautta kun viimeksi kirjoitin tänne.

Kävi se tyypillinen, muuton jälkeen tuli aikamoinen rakennus- ja bloggausähky. On ollut ihana vaan saada olla kotona, tekemättä mitään. Kaikki tuhannet tunnit etsiessä ideoita, materiaaleja, tekijöitä jne vei minusta kyllä kaikki voimat. On se talon rakennuttaminen vaan aikamoinen ponnistus! Mutta ehdottomasti kyllä ponnistuksen arvoinen.

Nyt alkaa kesä olla lopuillaan ja pitäisi taas ryhdistäytyä tekemättömien hommien osalta. Pikku hiljaa ollaan kyllä sisustettu taloa, useampi huone alkaakin jo olla valmiina, mutta suurimpina projekteina meitä odottaa nyt parvekkeen ja terassin rakentaminen, viimeiset ulkomaalaukset ja ulkovalot. Aitakin olisi ihan hurjan kiva. Piha kyllä jää vielä laittamatta, ehkä sitten ensi kesänä olisi budjetti sen verran elpynyt että voisimme laittaa asvaltin ajotielle ja tasoittaa pihan ja laittaa nurmikon tulemaan. Ehkä jopa päivittelen tätä blogia välillä.

Kuvakavalkadin lupaan kunhan on vähän valmiimpana kaikki, työhuone, ruokailutila ja yläkerran aula ovat vielä jonkin verran kesken.