perjantai 15. maaliskuuta 2013

50 000 lukukertaaKiitos kaikille jotka ovat seuranneet kotimme rakentamista kuopasta muuttoon asti. Nyt yritetään saada koti valmiiksi myös ulkopuolelta, sisältä ei puutu kuin liesituulettimen kotelo ja vaatekomeroiden hyllyt. Toivon myös löytäväni voimia sisustamiseen, mutta nyt on vielä tarkoitus hengähtää hetki.

Ihanaa viikonloppua kaikille, kyllä se kevät sieltä tulee!

4 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Ihanalta näyttää :) Hirmuisen iso projekti teillä ollut, mutta hienosti olette jaksaneet...

  t. Hanna Gneissistä - tosin enää 12 vrk jäljellä Gneississä ja sitten meidänkin perhe suuntaa uusiin maisemiin... Muuttolaatikoita on kaikki paikat täynnä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanna! Kiva kun jätit merkin käynnistäsi – täällä blogissa käykin useampi vanha ”gneissiläinen”! Ja onnea teille muuttoon, minne suuntaatte?

   Poista
  2. Suht koht samoilla kulmilla pysytään. Käydään mutka Suurpeltoon ja sitten lopulta Mankkaalle :)

   Sainkin itse asiassa vinkin tästä sun blogista toiselta vanhalta gneissiläiseltä - terveisiä vain sinne naapurikaupungin puolelle ;)

   Poista
 2. tian carolin chords
  tom's carolin chords · june 2019 · 1. june 2019 · titanium dab nail 2. june 2019 · 3. tom's carolin titanium 6al4v chords · june 2019 · 4. tom's carolin chords · june 2019 · 5. tom's cost of titanium carolin chords 2016 ford focus titanium · june titanium engagement rings

  VastaaPoista

Kiva jos kommentoit!