torstai 15. tammikuuta 2015

Blogin kaipuuHei! 
Minulle koitti tänään yllättävä blogin kaipuu ja tulin ensimmäistä kertaa varmaan lähes vuoteen käymään täällä. Melkein tuli raksaakin ikävä! Oli se vaan ihanaa kun sai suunnitella ja unelmoida. Ihanaa se on se asuminenkin ja kesällä aloitettiinkin pihaprojekti eli rakennettiin aita ja laitettiin asfaltti. Nyt keväällä sitten vihdoin nurmikko. Ensimmäinen tapettikin jo vaihtui kesällä ja sisustamisesta en luovu vaikka kaikki, ainakin kertaalleen, jo onkin ollut valmista.

Olin näköjään lupaillut kuviakin, ja kohtahan täällä on 2 vuotta asuttu eikä yhtäkään kunnollista kuvaa ole otettu. 😉
Kaikki kuvat on tasoa iPhone/Instagram, joten tässä niistä muutama. Kaikki huonossa valossa ja väärästä kulmasta, mutta jotain. 

Käyköhän täällä enää kukaan?


5 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa, että tänne oli ilmestynyt päivitys ja kuvia :) *Minna*

  VastaaPoista
 2. Kiva nähdä miltä teidän koti nyt asuttuna näyttää, kaunista ja kodikasta!

  VastaaPoista
 3. Eksyin, vanhoja pariovia metsästäessäni, tänään tänne. Ja onneksi eksyin. Olen niin kaivannut blogeja kodeista, joissa sitä vanhan tuntua. Ja teillä sitä on! Aion tulla toistekin joten jatkahan taas päivityksiä, jään niitä innolla odottamaan.

  VastaaPoista
 4. Tämä blogi on ihana! Olisi kiva nähdä kuvia lisää, minua kiinnostaa erityisesti millaiset valaisimet olette laittaneet mihinkin huoneeseen :) Toivottavasti palaat aktiivisesti takaisin!

  VastaaPoista
 5. Oletteko olleet tyytyväisiä tuohon Timberwise - parkettivalintaan?

  VastaaPoista

Kiva jos kommentoit!