maanantai 11. heinäkuuta 2011

Kuvia tontilta

Tänään kävimme mieheni kanssa tontilla. Mukana olivat myös koirat, joista toinen, valkoinen tottakai, meni heti uimaan tontilla sijaitsevaan haisevaan ja mutaiseen lammikkoon. Eli tonttivisiitin jälkeen olikin pesu ihan shamppoolla vuorossa.

Tontilla on kolme vanhaa purettavaa rakennusta. Talo, noin 70m2, vaja ja pieni sauna. Mitään ei säästetä. Lisäksi tontilla on tosiaan tuo lampi joka on ajatuksena ihan kiva, mutta käytännössä nimenomaan mutainen, haiseva ja itikoita luokseen kutsuva. Se pitää täyttää myös jotta saadaan talo aseteltua jotenkin fiksusti.



Arkkitehdin tapaan ensi tiistaina. Talomallihan on oikeastaan jo valittu, mutta pieniä muutoksia pitää tehdä. Meillä on rakennusoikeutta 210m2+kellari, ja talo on sellaisenaan tontille liian iso. Talon alle tulee noin 80m2 kellari, johon tulee varaus saunalle, varastotilaa ja musiikkihuone. Lisäksi haluamme korottaa huonekorkeutta, rakentaa pienen parvekkeen ja tehdä pari muutakin muutosta. Meidän tontti-osuus on noin 1080m2 kun koko tontti on tällä hetkellä 1619m2.

muoks lokakuu/2011: ja suunnitelmathan muuttuivat niin että meille jää koko tontti mutta taloon ei tule kellaria.  Käytetään taloon 250 kerrosneliötä.

2 kommenttia:

  1. Kellarin lisäksi, kuinka moneen kerrokseen teillä on lupaa?

    Nim. 1 1/2 kanssa pärjättävä vaikka yläkerrasta haluttaisi isompi...

    VastaaPoista
  2. Tosiaan suunnitelmat ovat näistä matkan varrella muuttuneet ja kellaria ei ole. Rakennusluvan mukaan saa rakentaa kahteen kerrokseen.

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit!