keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kolmekymppinen - ja heti ensimmäinen takaisku

Terveiset puhelimen kautta mökiltä!

Täytin viime sunnuntaina 30, ja vietin erinomaiset juhlat poikkeuksellinsen kauniissa, hauskassa ja fiksussa seurassa! Kyllä tämä vanheneminen on mukavaa puuhaa, ihan käsittämätöntä. Rakastan järjestää juhlia, ja nyt taas muistui mieleen miksi. Kiitos kaikille!

Muutaman huonosti nukutun yön jälkeen koitti paluu arkeen. Tai siis lomallahan tässä vielä ollaan, mutta koti, lapset, talosuunnitelmat ja muu todellisuus. Tiistaina tapasin tontilla arkkitehdin joka oli lupautunut miettimään taloon tulevia pieniä muutoksia, talon asettamista tontille jne. Mutta tuomio oli tyly; se talo jota olimme miettineet nyt jo yli puoli vuotta (ja uskoimme pärjäävämme pienillä muutoksilla jotta neliömäärää saataisiin hiukan pienennettyä) ei voikaan tontille rakentaa. Talo on vaan liian iso, ja 50m2 siitä ei oikein näppärästi saa pois. Lisäksi arkkitehdin mielestä talon suunnittelussa oli muutenkin muutama niin iso puute, ettei se olisi paras mahdollinen valinta.

Iso pettymys. Mutta mutta, katse eteenpäin. Nyt lähdemme muokkaamaan uutta taloa, lähtökohtana Karlsonhus Stora Lusthuset Uttringe, josta EHKÄ saa muokattua sopivan talon. Kellarin avulla saadaan kaikki haluamamme tilat mahtumaan. Peukut pystyyn että tämä onnistuu näin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!