maanantai 20. elokuuta 2012

Jaksaa, jaksaa

7 yötä jäljellä.

Tänään olen saanut hoidettua taas monta asiaa, ja mies vähintään saman verran. Itse sain hoidettua Espoon Rakennusvalvontaan saunan purkuilmoituksen (ja 4 liitettä) ja mieheni buukattua saunalle kyydin pois tontilta. Toisin sanoen sauna-reppana vedetään kaivurilla nurin ja viedään kuorma-autolla pois. Tällä aikataululla ei nyt vaan ehdi tai kykene sen hellävaraisempaan purkuun. Kaivuri lähtee tontilta torstaina eli aikaa ei kummoisesti ole.

Lisäksi on tilattu rakennustelineet appiukon ystävällisellä avustuksella, aikataulutettu erinäisiä asioita ja lähetetty x määrä sähköposteja aiheeseen liittyen. Perjantaina talomme lastataan rekkoihin rapakon toisella puolen. Aikamoista.

Esikoisemme lähti aamulla leirikouluun joten kotona on yksi vähemmän huolettavia tällä viikolla. Ehkä ihan sopiva niin, pojalla on reissussa varmasti hauskaa.

Huomenna luvassa kampaaja ja Creannossa Kvänumin keittiötilauksen tekeminen. Ja perussäätöä. Lopussa kiitos seisoo ja lauantaina alttarille astelee kauniin morsiamen lisäksi kaksi ihanaa kaasoa ja kolmas jolla ehkä on orastava vatsahaava. Mutta ainakin nätisti värjätty tukka. ;)

Ajatella jos tammikuussa ihan pääsisi oman kotiin. Jos kaikki menisi nyt niinkuin pitääkin. kop kop.

2 kommenttia:

  1. *tykkään*, joskin varsin hengästyneenä...

    Onnea kaikkeen! Ja yöuniakin joskus.

    Anu

    VastaaPoista
  2. Hei,
    Niin samat fiilikset täälä ja tuhat asiaa ranskalaisilla viivoilla, mitä on kiireellä tehtävä. Tänään taas hoidin töissä "hengähdystauoillani" aika monet puhelut ja mailit. On tää hurjaa, yöunet meinaa kans mennä!
    Tsemiä,Miia

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit!