tiistai 9. lokakuuta 2012

Kodinhoitohuoneen kalusteet tilattu

Tänään postitin tilauskupongin kodinhoitohuoneen kalusteista.

Pyysimme khh-tarjouksen Nixiltä, Kvänumilta ja Domukselta. Nixin pyysin samalla kun mietimme heidän keittiötään ja se karsiutui sitten kun ei keittiötäkään tuolta otettu. Kvänumiltahan otamme keittiön ja kylpyhuoneen kalusteet, mutta khh kalusteet olivat suhteessa tyyriimmät kuin keittiö, joten päädyimme Domukseen joka oli selkeästi edullisempi. Keittiöbudjettihan paukkui aika rapsakasti, joten jossain kohtaa pitää säästää. Kvänumin keittiö on ihana, mielestäni täydellinen, mutta kun kodinhoitohuoneeseen muutenkin oli kaavailtu hyvin tylsää ja vähäeleistä (myös Kvänumin tarjous oli pyydetty samoilla spekseillä), ei kodinhoitohuoneen ehkä tarvitse olla Kvänumin. Domuksella on sitäpaitsi valikoimissaan kippikaappi, joka taitaa oikeasti kulkea nimellä "halkolaatikko", ja halusin likapyykille kaksi sellaista kaappia. Meillä oli sellaiset aiemmassa kodissa. Todella käteviä, kaappeihin mahtuu tuhottomasti pyykkiä, ja kun laatikoita on kaksi, voin suoraan lajitella toiseen vaaleat ja toiseen tummat pyykit. Ei ole mitään säleikköjä tai koreja joihin sukkahousut jne juutuvat. Näin ajattelee kotitalousopettajan tytär. ;)

Kodinhoitohuoneeseen tulee siis kalusteet vain yhdelle seinälle. Koneiden päällä on tarkoitus pitää mankeli. Yläkaappeja ei tule; kodinhoitohuoneen vieressä on 8m2 varasto jossa toivon voivani säilyttää kaikenlaista rompetta. Kuvassa oleva korkea kaappi on liinavaatekaappi, siivousvälineet säilytetään kyseisessä varastossa.

Kaapit ovat valkoiset ja mattapintaiset (kuvan harmaasta poiketen), tasot tumman-harmaa-ruskea laminaatti. Isoa allas. Hana on hankittuna jo, ja se on Hansgrohen kuten muutkin talon hanat.

Tässä kuva , laatu on taas mahdollisimman huonoa eli iPhonella paperikuvasta räpsästy. Pyydän anteeksi, ihan hävettää kaikkien hienojen sisustusblogien meressä tällaisia otoksia esitellä.


Kodinhoitohuoneen hana on tämä Hansgrohen Metris 230:









ps. eipä tuleet peltisepät tälläkään viikolla. Alkaa kohta huumori loppumaan. Timpurit lupasivat tulla huomenna. Uskon kun näen.

5 kommenttia:

  1. Meidänkin khh:n kalusteet tulivat Domukselta, ja äkkiseltään nuo ovet näyttävät samoilta kuin meillä :) Meilläkään ei ole yläkaappeja, ja allas+ hana ovat ikkunan alla keskellä.

    Nyt kun lehdet ovat jo jonkin verran puissa vähentyneet, näkyy teidän talonne meille tosi hyvin. Yllättävän lähellä ollaan!

    Jaksamista projektiin, kyllä se vielä valmistuu ja lopputulos on varmasti ihana :)

    Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sanna!

      Juuri sanoin F:lle viikonloppuna että te olette kyllä tosi lähellä, eihän siitä metsän poikki ole kuin parikymmentä metriä! Tulkaa ihmeessä moikkaamaan joku päivä. Toivottavasti teidän esikoinen ja meidän kuopus myös tutustuvat "uudestaan", olisi hyvä olla leikkikaveri noin lähellä kun meidän mäellä muuten asuu vain saman ikäisiä poikia. :)

      Poista
  2. Hyviä valintoja Linda! Meiltä puuttuu koko projektista vielä juuri nämä kalusteet, pyykinpesukone ja kuivausrumpu, wc-pöntöt ja listat. Mutta niin se lista vaan on hupenemaan päin! :) Oletko muuten käynyt Valanti Shopissa ja nähnyt niiden huuvan? Mitä tykkäät siitä?

    VastaaPoista
  3. Olen välillä tänne kurkkinut, mutta olen äärimmäisen huono jättämään merkkejä... Nyt on kuitenkin pakko, alkoi sen verran kiinnostaa tuo kippikaappi. En osannut itse löytää siitä kuvaa, onko sinulla jotain linkkiä? Luulen tietäväni, millainen kaappi se on, ja JOS se on sitä mitä luulen, sehän on ihan täydellinen pyykkikoriksi!

    Meilläkin on taloprojekti alkamassa, joskin tulossa on aivan erilainen projekti kuin teillä. Olen aina haaveillut juuri jostain teidän talon kaltaisesta vanhasta talosta, mutta nyt tontille nouseekin kivistä funkista.

    Ninja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Ninja, kiva kun laitoit viestiä! Minulla ei valitettavasti ole kuvaa kippikaapista. Mutta siinä on normaali 50cm kalusteovi, umpilaidat ja sitten vedin keskellä. Tosi tosi kätevä, ja ihan "oma" keksintöni eli pitää varmaan osata kysyä tällaisen perään - tuskin itse ehdottavat.

      onnea teillekin projektiin!

      Poista

Kiva jos kommentoit!