maanantai 9. huhtikuuta 2012

The Karu Todellisuus


Otsikko on dramaattinen, mutta niin on myös se tämänpäiväinen oivallukseni että hertsileijaa, meillähän pitää oikeasti alkaa tapahtumaan jotain, n.y.t!

Ennen kuin meille myönnettiin rakennuslupa, olemme toki alustavasti sopineet aikatauluista rakentajien kanssa, mutta nythän se on niin, että jotta perustukset voidaan tehdä kesäkuussa, pitää maansiirto- yms työt aloittaa tontilla heti vapun jälkeen. Ja kun tälle hommalle on tekijät vielä palkkaamatta (alustavasti mietittynä kyllä...). Johonkin tämä aika vaan on kadonnut ja kevät tullut kuitenkin. Vaikka tontilla vielä on metrin verran lunta ja kesäkuu tuntuu niin kovin kaukaiselta. Tontilta pitää nyt kuitenkin kaataa vajaa kymmenen puuta, purkaa iso vaja (kuvassa yllä) ja raivata ryteikköä sekä kuusi- että puuaitaa.

Kirjoitin juuri raksavihkooni sivullisen to do:ta tuleville kahdelle viikolle. Onneksi suurin osa noista asioista selviää parilla puhelinsoitolla ja vastaavan mestarin tapaamisella. Sitten vaan tasajako itseni ja miehen kesken, kuka hoitaa mitäkin ja kumpi soittaa kelle. Siitä sitten vaan listaa purkamaan. LVI- ja sähkösuunnittelijat ovat aikoja sitten aloittaneet työnsä, heidät pitää nyt vain ohjeistaa paremmin. Kai tämä tästä, jotenkin sitä vaan lipsuu suunnittelemaan tapetteja ja kaakeleita ja unohtaa missä järjestyksessä tätä hommaa oikeasti pitäisi tehdä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!