torstai 27. joulukuuta 2012

Vepsäläisen outlet

Hei!

Joulukinkusta selvittyäni palasin tänään töihin. Mieheni ja lapset lomailevat vielä loppiaiseen asti.
Joulupukki toi kivoja lahjoja; Artwoodin ihania koristetyynyjä, Dualitin klassisen leivänpaahtimen, Aino Aallon laseja ja kirjoja. Pojaltani sain hajuveden ja tytärkin oli omilla rahoillaan ostanut hienon nallen muotoisen kynttilän. <3

Tänään kävin töiden jälkeen tekemässä muutaman hankinnan työmiesten toivomusten mukaan. Hain Parketti Romanoffilta T-listoja ja Abl-laatasta kulmalistoja, siis sellaisia kapeita kaakelilistoja kulmiin. Kotimatkalla päätin poiketa Espoon Martinsillassa Vepsäläisen Outletissa joka on auki nyt viimeistä viikkoa. Olin sattunut huomaamaan Vepsäläisen sivuilta että tällainen outlet edes on olemassa. Onneksi menin! Myyjät tekivät juuri tullessani viimeisiä (?) hinnan alennuksia tuotteisiin ja alennukset olivat nyt todella huimia, pääosin noin 80-95%!  Ostin äkkiä meille Vincent Sheppardin tosi laadukkaan oloiset puutarhakalusteet pilkkahintaan. 1000€ maksaneesta ovaalista teak-polyrottinkipöydästä (koko 140x200) maksoin 100€, saman valmistajan polyrottinkituoleista 50€/kpl (ovh noin 370€/kpl) ja saman sarjan lepotuolista ja rahista yhteensä 150€.



Lisäksi matkaan tarttui 1350€ Adean vaaleanvihreä ALTTO nojatuoli satasella ja kolme pientä massiven valaisinta, kympin per kappale. Tällaisista alennuksista minä pidän. Nenän edestä meni sitten upea ja sikahalpa senkki ja kauppaan jäi muutama iso valaisin joita mietin. Liikaa ei kuitenkaan viitsi tai pysty varastoon ostamaan mutta noista löydöistäni olen kyllä todella onnellinen sillä laadukkaat puutarhakalusteet ovat kyllä todella tyyriitä ja varmaan kutakuinkin se vika asia joihin meillä muuten olisi keväällä mahdollisuus panostaa. onneksi satuin paikalle ja uskonkin että paikka on kutakuinkin tyhjentynyt illan aikana, sellainen vilinä tuolla kävi.

Adea Altto, meidän nojatuolimme on vaalean vihreä

8 kommenttia:

  1. Ei sattunut Caravagioita aleen?

    anu

    VastaaPoista
  2. Jos olis, niin mutkin ois saanut täältä peräkylältä liikkeelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olisi tarvinnut niiden takia tulla koska ne olisi minulla jo Volvon takaluukussa. ;)

      Poista
  3. Huikeat löydöt, toodella halvalla :) Vitsit kun olis tiennyt niin olisin tullut täältä 600 kilometrin päästä ostoksille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Meinasin kyllä seota. Eniten shoppailua rajoitti talon keskeneräisyys, kun ei vielä tideä mitä tarvitaan ja mikä mahtuisi mihinkin oli mielestäni parempi ehkä pysytellä puutarhakalusteissa. :)

      Poista
  4. Käytiin tänään Vepsäläisen Outletissa, tyhjää oli jo. Nuo puutarhakalusteet näyttivät hienoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kyllä oli tosi tyhjää jo tänään, ja ihmekös tuo. Olivat joitain juttuja tuoneet myyntiin yläkerrasta, joten muutama ruokapöytä oli tullut torstain jälkeen uutena. Olen kyllä oikein tyytyväinen. Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Kiva jos kommentoit!