maanantai 21. toukokuuta 2012

Lattiapohdintaa

Kährs nouveau white
Olen valehtelematta miettinyt lattiaa meille noin 6kk ajan. En vain löydä sopivaa, tai siis sellaista joka ei olisi järjettömän hintainen, mutta kuitenkin sellainen jossa olisi sitä jotakin.

Kriteerejä ovat:

-1 sauvainen lankkuparketti
- tammea (mieluiten) mutta ei täysin käsittelemätön jolloin kellastuu ajan kanssa, vaan ehkä lievästi valkoiseen taittava / käsitelty
- Hinta mahdollisimman edullinen - of course (neliöitä kun tulee 180)
- Kaunis ja koirien kynnet kestävä

Yksi vaihtoehto on myös jos löytyisi yllä olevan mukainen lattia jossa ei tuo hinta-aspekti toteutuisi ja sitten laittaisi yläkertaan saman sävyistä ja tyylistä, mutta 2- tai 3-sauvaista. Melkein pitäisi siis olla niin että samalla valmistajalla olisi sekä lankkupareketti että useampi sauvainen samaa värisävyä.

Onko kellään antaa täsmävinkkejä? Olen alunperin katsonut Kährsin lattiaa, sitten messuilla katsonut Romanoffin vaihtoehtoja jonne laitoinkin messujen jälkeen mailia. Ei ole kuulunut vastausta. Novafloorille olen kerran laittanut mailia, toisen kerran tarjouspyynnön nettisivujen kautta. Ei vastausta sieltäkään kummallakaan kerralla. Onpas tosi harmi kun ei vastauksia tule, ja minulla kun on työ (kuten varmaan kaikilla muillakin) jossa ei ehdi 9-17 välillä roikkumaan puhelimessa pyytelemässä tarjouksia, vaan lähestyn usein eri tahoja mailitse työpäivän jälkeen. 

Lankkulattia olisi tietty ihana, mutta kun meille tulee lattialämmitys sekä ala- että yläkertaan ei se ole mikään hyvä vaihtoehto. Mahdollinen kuulemma, mutta hankala toteuttaa. Joten parketilla mennään. Laminaatteja on toki nykyään oikein hienoja ja laadukkaita, mutta sitä emme taloon halua. Tai etenkään mieheni ei laminaattiin suostu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos kommentoit!