keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Keittiö päätetty

Hei!

Tänään on ollut "hiukan" hektinen päivä.

Kaiken keskellä kuitenkin jotain kivaa, eli tehtiin päätös keittiöstä eilen, ja tänään vahvistin sen keittiötoimittajalle. Meille tulee siis Kvänumin keittiö nyt lopulta. Broby dunvit, mustat mattapintaiset kivitasot, lattia harmaata betonin näköistä laattaa (jo katsottuna Abl-laatasta) ja seiniin Sandbergin Edvin tapetti harmaana. Tunne on helpottunut kun päätös on tehty.

Miksi sitten lopulta päädyimme tähän?

Ehkä eniten siksi, että olen vuosikausia ihaillut livenä tallaisesta keittiöstä. Tuntui, että kaikki muut vaihtoehdot olivat verukkeita tälle, vaikka tosiaan tykkäsin superpaljon myös Nixistä ja etenkin Nixin myyjästä. Siinä ei siis ole mitään valitettavaa, päinvastoin. Vanhanajan keittiöt näyttivät kivoilta, mutta kun en niitä oikein päässyt fiilistelemään ja testailemaan kariutui homma ehkä siihen. Sielläkin oli palvelu mukavaa. Nojoo, kaikissa varmaankin puolensa, mutta tällä mennään ja se on varmaan hyvä. Creannossa tekivät ihanat suunnitelmat ja sain tänään kuvat itselleni. Kaisa, joka suunnitteli keittiön, oli supermukava hänkin, ja on kiva jatkaa projektia hänen kanssaan.

Tässä pari keittiökuvaa, kyllä tulee ihana. :)



7 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä! Toi liesituuletin kiinnitti erityisesti huomion, siinä on kivalla tavalla yhdistetty jotain modernia ja jotain vanhaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkin tykkään tuulettimesta, ensin mietimme jotain perinteisempää, mutta sitten lähdinkin hakemaan keittiöön myös joitain modernimpia elementtejä ettei ihan museolta näyttäisi. Hanakin tulee olemaan modernimpi.

      Poista
  2. Det ser jätte fint ut, Linda! Gillar kombinationen svart och vit! Kram, Sarah

    VastaaPoista
  3. Keittiöstä tulee oikein kivan näköinen!

    VastaaPoista
  4. Mahtisköökki! Ostatteko Ilven uunin ja liesikuvun? Ne on kyllä upeita, mutta me nyt varmaan luovutaan siitä haaveesta. Induktiotaso ja integroitu uuni saa kelvata ;) Pitäisi kyllä jo kovaa kyytiä alkaa kilpailuttamaan kodinkoneita, varsinkin kun puuseppämme tarvii mittoja niistä sitten pian. Aattele, hän tekee keittiömme pitkästä puutavarasta ja työstää sitä kokopäiväisesti 3 kuukautta, melko äijä!! Mutta sehän sopii meidän raksahenkeen hyvin =) Mun mies sit lupautui tekemään ne betonitasot. Ootko nähnyt tollasia "retrohenkisiä" liesikupuja muillakin kuin Ilvellä?

    VastaaPoista
  5. Moikka! Kyllä meille tulee nuo Ilven vempaimet. Muut sitten peruskamaa; apk integroitu, jää- ja pakastinkaapit ei. Tuo Ilven liesikupu on mielestäni suht' ok hintainen, liesi tietty kalliimpi mutta niissäkin on mallien välillä isot hintaerot. Meille tulee kaunis keittiö, ja olen siitä tosi onnellinen. Loput joudutaankin sitten miettimään aika tarkkaan.

    Tuo teidän keittiö on kyllä ihana juttu, aikamoinen projekti yhdelle tyypille. Mutta tosiaan, on sitten sekin teillä just eikä melkein. Varmaan hienompi kuin mikään muu kun on ihan umpipuuta. Kyllä me sitten ensi jouluna ollaan onnellisia kun on talot toivottavasti melko valmiina. :)

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit!