sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Viikonloppu takana...

Sunnuntai-iltaa!

Niin se viikonloppu lähenee loppuaan ja alkaa taas uusi kiireinen viikko. Kirjoitin juuri listaa ensi viikolla muistettavista asioista. Lista on pitkä; on tyttären musiikkiopiston kevätkonserttia, pojan kevätjuhla (neljä viikkoa ennen koulujen loppumista, ihmeellistä), leipomista kevätjuhlaan, pankissa lainaneuvotteluja, aloituskokous kaupungintalolla jne jne. Joudun todennäköisesti pitämään yhden lomapäivän duunista jotta saan kaiken hoidettua. Onneksi on vähän lomaa "pankissa" ja voisin tuon yhden päivän pitääkin vapaana.

Viikonloppuna on koemaalattu maaleja purettavan vajan seinään. Ensin maalasin kahdella eri sävyllä ja molemmat näyttivät liian valkoisilta. Olin jo lähtemässä hakemaan kolmatta purkkia K-raudasta, kun päätettiin hakea muutama desi valkoista maalia ja maalattiin sitten valkoiset raidat tuon seinämaalin viereen, ja kas, se liian valkoinen näyttikin yht' äkkiä ihan keltaiselta. Eli just hyvältä.

Maalit ovat siis Tikkurilan 522X seiniin, maalarinvalkoiset nurkkalaudat ja ikkunanpuitteet ja katto RAL 6061. Ei siis ihan kitin valkoinen kun tuossa taannoin mietin, vaan enempi se mitä mietimme aiemmin, eli Hangon Casinon väritys. Soutaa, huopaa....

Tässä siis nämä, komiasti maalattuna kohta jo entisen vajan seinään...


Mieheni aloitti myös vajan purkamisen, irrotti ikkunoita ja peltiset ovet. Yritetään ottaa siitä itse irti kaikki muu paitsi lautaseinät ja betonilattia jotka kaivuri sitten saa jyrätä. Kiva oli vähän puuhastella tontilla.

Huomenna tai ylihuomenna kaatuu puut, torstaina aloituskokous. Olispa jo projekti niin pitkällä että vastaava mestari astuisi puikkoihin, itselläni alkaa vähän huumori loppumaan ja samoin voimat. Uskon että kun projekti oikeasti ja konkreettisesti saadaan käyntiin, helpottuu minunkin oloni. Nyt tuntuu että on sata miljoonaa asiaa joihin minun ja mieheni pitää ottaa kantaa...ja kun olen tällainen "simppeli myyntimies" enkä mikään rakennusalan asiantuntija, tuntuu monet asiat aika vaikeilta.

3 kommenttia:

  1. Siis käytättekö seinälaudat johonkin? Me voitais tarvita pieni setti, jos ovat suht pitkiä. Mulla on visio. Täältä irtoo tällä hetkellä vain lastulevyä ja siitä ei visio toteudu.

    Anu

    VastaaPoista
  2. Mekin odotetaan sitä vaihetta, kun tämä oma selvittely ja valtava mietintätyö helpottaisi. Vaikka eipä sitä uskalla höllätä siinäkään vaiheessa, kun talo alkaa nousta, kun pakko on itsekin valvoa, mitä tontilla tapahtuu. Meilläkin on kyllä hyvä vastaava, mutta ei hänkään itselleen rakenna... Keneenkään ei uskalla luottaa 100%

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Christa. Todellakin, tänään teki taas mieli vajota maan alle ja lyödä päätä seinään. Miten on mahdollista että meillä oli pirusti aikaa talopaketin tuloon, kaikki kunnossa ja sitten yhtä äkkiä usemapi asia menee puihin ja onkin kamala epätoivo ja paniikki. Noh, lasken kymmeneen, hengitän ja otan asian kerrallaan. Huoh...tsemppiä sinne teillekin. :)

      Poista

Kiva jos kommentoit!