lauantai 10. marraskuuta 2012

Lauantain ohjelmaa ja kuvia

On taas vierähtänyt pitkä aika siitä kun viimeksi kunnolla olisin ehtinyt blogia päivittää. Reissuraporttikin on jäänyt....


Enpä ehdi nytkään. Ja lisäksi jotta tästä bloggailusta koskaan mitään tulisi, pitäisi olla kunnon kamera. Toistaiseksi kuvaan sis iPhonella, ja kuvien taso on sen mukaisen. Ehkä joulupukki toisi kiltille tytölle kameran? (Joulupukki, sinulle on myös muita toiveita: Nespresso-kone, muutama Caravaggio-valaisin ja lahjakortti verhoilijalle!)



yläkerra aulan kaari-ikkuna
Tärkeimmät kuitenkin tässä: Peltikatto on kutakuinkin valmis! Vielä pitää korjata muutama ränni jotka ovat väärässä kulmassa, asentaa palotikkaat, khh-oven päälle asentaa kevyt ovikatos ja kun timpurit ovat ehtineet rakentaa pääoven sisääntulokatoksen, pitää sen päälle asentaa peltikate. Nyt kuitenkin näyttää jo tosi kivalta, ja rakennustelineetkin lähtevät vihdoin pois maanantaina! Talohan maalataan kertaalleen vielä keväällä pienen nosto-laitteen avulla. Nyt talo on tosi epämääräisen tilkkutäkin näköinen kun tiettyihin paikkoihin ei päästy pensseleillä sutimaan ollenkaan ennen kuin ilma muuttui liian kylmäksi. Noh, kerralla sitten kuntoon kevään koittaessa.


Ihana tunne oli kun torstaina ensimmäisen keran päästiin omilla avaimilla pääovista sisään! Siltä kohtaa telineet siis jo purettiin pois. :)


Sisällä tehdään parhaillaan ilmanvaihtohommia. Alakerrassa on niin kamala siivo että en viitsinyt ottaa kuvia. Myös piha oli peltitöiden jäljiltä supersotkuinen ja olimmekin mieheni kanssa pihaa siivoamassa tänään. Piha on täynnä pieniä pellinpalasia jotka ovat teräviä ja niitä saa yksitellen kerätä roskiin.

vanhempien makuuhuone

Vanhempien makuuhuone, vaatehuoneet tällä seinällä


Yläkerran kph - vanerit lattiassa
Yläkerran aulaa portaikolle päin
Yläkerrasta kuitenkin muutama kuva, seinissä on levyt ja sähköt on vedetty. Seuraavaksi yläkerran lattiaan äänieristyslevyä, kipsilevyä, ja yläkeran kylppärin lattiavalu. Sitten olettaisin että tasoitetaan seiniä. Myös parveke, pääoven sisääntulo ja kahden väärän kokoisen ikkunan vaihto odottavat piakkoin tekijöitä. Sisäportaat menevät nyt tilaukseen myös. Meille tulee umpinaiset harmaat puuportaat. Sellaiset satulaportaat. Tilaamme ne Virosta, hintaeroa tuli noin 950€.
lasten makuuhuoneiden oviaukot
pyykkikuilulle paikka yläkerran kylpyhuoneessa




















Off topic: Kävin tänään pihan siivoamisen jälkeen Kauniaisissa laittamassa geelilakat kynsiin. Kyllä käteni kaipasivatkin vähän hemmottelua. Löytyi hyvä tekijä joka oli tarkka, mukava ja kohtuuhintainen. Voin lämpimästi suositella. Oli myös kiva ettei tarvinnut lähteä kaupunkiin asti kynsiä laittamaan. Paikka on yhden naisen putiikki La Farfalla, Laaksotiellä. Puh. 050 438 82 68. Illalla lapset menevät kavereille ja itse vaihdan raksaverkkarit mekkoon; luvassa dinneri ja James Bond miehen kanssa. Kivaa vaihtelua!

2 kommenttia:

  1. Oj että kun teidän ihana talo edistyy vauhdilla! :) Mun sivuilla olis sulle ikeahaaste :) Mukavaa joulun odotusta ja tsemppiä raksahommiin! :)

    VastaaPoista
  2. Hei Mari! Kiitos haasteesta, hauskaa saada ensimmäinen haaste. :) Kiitos tsempeistä, minustahan tuntuu että kaikki etenee hurjan hitaasti....mutta hauskaahan tämä kaikki on. Mukavaa joulun odotusta myös sinulle. - Linda

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit!