tiistai 13. marraskuuta 2012

Mielipidettäsi kaivataan - Renova


Harvemmin tänne kukaan kommentoi, mutta nyt kaipaisin mielipiteitänne!





Kysymys kuuluu - mustat vai valkoiset?


Mustat ovat tosi cool, mutta ovatko ne liian cool? Meille tulee kuitenkin aika paljon tapetteja ja muutenkin väriä jonkin verran, joten onko mustat katkaisijat sitten too much?

Mutta valkoinen sitten? Onko se tosi tylsä ja tavanomainen? Vai tyylikäs ja rauhallinen?


Kumman sinä valitsisit meidän taloomme?




22 kommenttia:

  1. Itse laittaisin valkoiset, ovat mielestäni tyylikkäämmän ja ajattomamman oloiset. Musta myös hyppää liikaa omaan silmään, mutta toisaalta jos se on juuri se tarkoitus, niin sitten asia on eri. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Hanna! Juuri se onkin ongelma, että tykkään molemmista. Mutta en tiedä pitäisikö olla rohkea vai valita varman päälle. Siksi kommentit ja perustelut ovatkin nyt niin kivoja ja tervetulleita. :)

      Poista
  2. Jag skulle välja vita. Hej förresten, läser denna blogg, men har aldrig ännu lämnat ett spår efter mig :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hej Maria! Vad roligt att du skrev. Jag brukar också ibland gå in på din blogg och är jätte förtjust i allt du syr och pysslar; du är otroligt duktig. Hoppas Speciallärarna är snälla med dig på jobbet. ;)

      Tack också för din kommentar gällande eldosornas färg. Kan helt enkelt inte ta detta beslut.

      Poista
  3. Mä ottaisin valkoiset, aivan ihanat! Valkoiset on jotenkin niin tavalliset ja mun mielestä teidän talo ei ole tavallinen :)

    VastaaPoista
  4. ^ Just näin, siis mustat ottaisin! Ihan ei ajatus kulje niinkuin pitäisi =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatus täälläkin melko jumissa. Kiitos kommentistasi, nyt on tilanne 3 valk / 2 mustalle. Katotaan kuinka käy. :)

      Poista
  5. Mä sanon, että valkoiset. Mustat on musta liian retrot ja tulee ehkä liikaa esille. Muoto on joka tapauksessa erilainen kuin ns. perusneliön malliset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Betty. :) Mä kyllä tykään mustistakin tosi paljon. Mutta totta että tulevay aika paljon esille. Esim. meidän musta-valkoiseen keittiöön sopisivat tosi kivasti, mutta sitten jollekin tapettiseinälle voisi olla aika levoton. Hmm...pitää jatkaa pohdintoja. :)

      Poista
  6. Onko ihan hassu ajatus, että esim. alakerrassa olisi valkoiset ja yläkerrassa mustat? Jos et millään osaa päättää (en mäkään, en siis omaankaan taloon) niin tuo voisi olla kompromissi, jos siis värin vaihtuminen ei tunnu ihan hölmöltä.

    VastaaPoista
  7. Kysynpä vielä, että oletko mahtanut suorittaa noista vielä mitään hintavertailua? Jos vaikka olisit huomannut niiden olevan jossain tietyssä paikassa edes jonkun verran halvempia kuin muualla, niin ottaisin vinkin iloisena vastaan. Mulla just nyt työn alla suunnittelussa pistokkeiden ja katkaisijoiden määrät ja paikat...

    VastaaPoista
  8. Hei, minulta tulee ääni mustille :) Näyttävät upeilta!

    VastaaPoista
  9. Mustille myös ääni mutta tietysti se on oma maku ja en ole taloanne nähnyt sisältä. Nuo kalusteet eivät ihan kauheita maksa niin ostakaa vaikka muutama musta ja muutama valkoinen ja ruuvauttakaa paikoilleen. Kannet vaihtamalla voitte sitten päättää kummat otatte. Lopullisesti ne kuitenkin vaikuttavat yllättävän paljon olemukseen

    VastaaPoista
  10. Mustissa olisi se hyvä puoli, ettei nissä näy lika. Meillä pienet tahmatassut ainakin saavat valkoiset katkaisijat kamalan näköisiksi.

    VastaaPoista
  11. Ääni mustille, sellaisia haaveilen itsekin. Saakohan noihin himmentimiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mun mielestä saa himmentimillä, en tosin ole 100% varma.

      Poista
  12. Wow! ISO kiitos kaikille kommenteista, ihanaa saada hyviä ajatuksia teiltä! Ja mun blogilla näin paljon lukijoita, tosi kiva. :)
    Alan kyllä itsekin nyt kallistua mustiin. Ne on kyllä tosi särmät. Ja tosi hyvä tosiaan ettei lika näy. Kiitos vielä!

    VastaaPoista
  13. Mä ottaisin valkoiset, vaikka irrallisina esineinä tykkäisin mustistakin. Mustissa näkyy kaikki pöly, ja varsinkin staattista pölyä kerääntyy tuollaisiin paikkoihin nopeasti (kokemusta on). Pistorasioitahan talossa on aikamoinen määrä. Valkoinen on myös ajaton ja linjakas yksityiskohta vaaleissa seinissä eikä rajoita muuta muuta sisustusta.

    Jos olet varma, että jaksat huiskutella pölyjä ahkeraan, kotinne tyyli rakentuu vahvoista kontrasteista ja/tai olette valmiit vaihtamaan rasiat tarvittaessa sisustuksen uudistuessa, niin mikä ettei mustat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä pointteja! Eilen juttelin asiasta raksalla sähkömiehen kanssa ja hänkin sanoi tuosta pölystä. Kontrasteista pidän, se ei ole ongelma, mutta pöly kyllä on. Saas nähdä ratkeaako tämä asia koskaan.

      Poista
  14. Hei Linda!
    Meidän nykyisessä kodissa on nämä Renovat lähes kaikissa huoneissa valkoisena ja valkoinen kyllä näyttää upealta niin tapetin, maalin kuin valkoisen paneelin päällä :) Poikkeuksen tekee ainoastaan meidän vessa, koska sinne halusin mustat pistorasiat, koska seinän väri on Sadolinin Nepalin tumma ja siinä tuo musta näyttää todella tyylikkäältä. Mustat on kyllä hienot ja tyylikkäät, mutta riippuu toki, millaiselle seinälle ne tulee ja mikä on muuten teidän sisustuksen tyyli. Valkoinen sopii mielestäni enemmän sellaiseen maalaisromanttiseen kotiin, kun taas musta tuo sellaisen arvokkaan fiiliksen. Mutta makuasia todellakin on! Uuteen kotiimme laitamme jälleen Renovat ja ajattelin laittaa sinnekkin kylppäreihin mustat ja muihin tiloihin valkoiset. Ollaan oltu tyytyväisiä kaikinpuolin Renoviin, toki jos olisi kosolti rahaa, niin laittaisin ennemmin aidot posliiniset rasiat, mutta tyydyn nyt näihin kopioihin ja hienot on nekin! Ja näihin tosiaan saa himmentimet, jotka on myös hyviksi käytössä todettu :D Hyvä pointti muuten tuo pölyttyminen, se on kyllä varmaan mustassa totta ja kun on vielä materiaaliltaan muovia, niin ehkä vielä enemmän pöly korostuu... Valkoiset on meillä ainakin pysynyt ihan siisteinä, tosin pistorasioissa näkyy, mitä on käytetty ja mitä ei, sillä niihin jää sellaisia mustia/harmaita viiruja töpseleistä, kun ovat sitä muovia. Jos päätöksentekoasi yhtään helpottaa, niin laitan sinulle pari linkkiä, missä MUSTIA rasioita käytetty ja näissä ne ei ainakaan "hyppää silmille":

    http://dreamhousecammy.blogspot.fi/search/label/badrum?updated-max=2008-07-19T23:41:00%2B02:00&max-results=20&start=20&by-date=false

    http://www.lidhults.se/index.php?page=317

    terkuin Lantliga Drömmar

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Iso kiitos linkeistä ja kommenteista! Kyllä taidan mielummin ottaa pölyiset mustat kuin naarmuttuneet valkoiset pistorasiat. :)

      Poista
    2. Kiva, jos ajatuksistani edes oli yhtään apua päätöksenteossa :) Mustat on kyllä todella hienot ja arvokkaan näköiset, hyvän valinnan teit! Mun mielestä just tossa Dreamhouse-blogissa pistorasiat sopii talon tyyliin täydellisesti ja osaan kuvitella, että teille tulee just samantyylistä....

      Poista

Kiva jos kommentoit!