keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Sitten joskus...



Ruokapöydän ympärille Artwoodilta kaksi tuolia. 8 tuolia meillä on entisestään, Pentikiltä hankittuja. Mutta pöydän päätyihin laittaisin nämä tuomaan kontrastia

Regatta Bucketchair

Toinen, ehkä liian porvarillisen hillitty, vaihtoehto olisi saman valmistajan "York"-tuoli. Onko tämä tylsä? Mielestäni kuitenkin kaunis vaihtoehto. 





Keittiön nimekkeen ympärille kolme korkeaa jakkaraa, nekin voisi olla Artwoodilta, samaa Elmwood sarjaa

Elmowood pall

Mustavalkoiseen keittiöön ikkunoiden eteen Caravaggion P1:t, eli pienimmät versiot. Ehkä nämä saisivat olla mattaharmaat, onhan tapetissakin harmaata. 

Ruokapöydän päälle valitsisin saman valaisimen suurempana, joko P2 tai P3, ja sävy olisi joko mattavalkoinen tai -harmaa (harmaita on kahta eri tummuusastetta, molemmat ihania). Näitä saisi pitkän pöydän yllä olla kaksin kappalein, ihanne-maailmassa ainakin. ;)





Takan eteen tulemme todennäköisesti sijoittamaan appivanhemmilta saadut vanhat chippendale-sohvat joissa on rottinkia. Ne pitäisi kuitenkin ensin verhoilla uusiksi jos löytyisi kohtuuhintainen tekijä. Olen miettinyt yksiväristä pellavaa.  Uskon että näistä kalusteista tulisi tosi kivat, ja koska tuossa kohtaa ei liikaa tilaa ole, sopisivat nämä kalusteet tilaan oikein mainiosti, ovat nimittäin aika pienet. 




Kalusteiden kaveriksi haluaisin modernimman (tai ainakin simppelimmän) sohvapöydän, ehkä jotain tähän suuntaan (ja juu, ei tämä ehkä niin moderni ole, mutta minä olenkin vanha sielu ;))

Elmwood soffbord

TV-huoneeseen menee meidän vanhat sohvat (Valannin Vepsäläiselle suunnittelema malli jossa on kamalat vaahtomuovi-istuintyynyt koska pihistelin enkä raaskinut ostaa untuvatyynyjä). Sohvapöydän olen ostanut todella huonokuntoisena korkeana pöytänä ja käyttänyt puusepällä joka katkoi pöydästä koivet ja TV-huoneeseen tarvittaisiin kuitenkin tv-taso. Sellaista olen hiukan katsellut, menestyksettä.

TV-huoneeseen tulevat kalusteet edellisessä kodissamme - matto tosin on entinen, kiitos koiranpennun


vanha kulmasohva, kuvassa koirien "suojakankaalla". Sohva on beige-ruskeaa patjaraitaa, ja tämäkin mato saman koiran tuhoama ja hävitetty :(.

Yläkertaan tulee vanha kulmasohva joka on sekin Valannin. Sille voisi kaveriksi hankkia suuren sohvapöydän jossa olisi mahdolista säilyttää lautapelejä, esim jokin arkkutyyppinen ratkaisu. S.o.u.L:ilta ja Artwoodilta löytyisi sopivat. Artwoodin on kauniimpi mutta Soulin arkku on isompi.

Artwood soffbord trunk

S.O.U.L Granville



Lisäksi tarvitaan lapsille uudet sängyt ja nojatuolit. Sängyiksi käy oikeastaan mikä tahansa 120cm runkopatja, lisäksi sitten kiva pehmustettu pääty. Nojatuolit Artwoodilta olisi kivat. Myös Ikeassa on kivoja vaihtoehtoja kohtuuhintaan. 

Ikea strandmon 

Artwood Cambridge


Meidän makuuhuoneeseen löytyy jo vanha Howard-tuoli joka on Bassetin likaama ja pitäisi sekin päällystää. Kankaaksi olin kaavaillut Svensk Tenn:illä myynnissä oleva ihanan kaunista mustapohjaista Magnolia- kangasta, valmistajana GPJ Baker. Mutta nyt kun makkariin tulee kuviollinen vihreä tapetti, pitää miettiä asiaa uusiksi. Joko Howardiin tulee yksivärinen kangas, tai mustaksi verhoiltava nojatuoli muuttaa alakertaan. 



Muuten pärjättäisiinkin vanhoilla kausteilla.  Ja pitääkin pärjätä alkuun. Jospa näistä saisi jonkun hankittua piankin, ja tärkeimmäksi muodustaisivatkin nuo verhoiltavat sohvat ja lasten uudet sängyt. Mutta pikkuhiljaa. Sitten joskus. :)











1 kommentti:

  1. Teidän talosta tulee täydellinen ja me muut olemme ihan vihreitä... :P

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit!