tiistai 8. tammikuuta 2013

40 yötä muuttoon ja pintoja pukkaa!

Tänä aamuna minulla oli kiire tontille.

Keittiöasennus oli nimittäin alkamassa, ja raksalla minua olikin vastassa Creannon kautta tulleet keittiön asentajat. Kohteliasta ja mukavan oloista porukkaa. Meillä on kyllä käynyt hyvä tuuri kaikkien työmiesten kanssa. Mukavia ja taitavia koko kööri.  Siellä oli kello kahdeksalta jo lavoja purettu ja ensimmäinen kaappi nostettu omalle paikalleen. Viideltä, oman työpäiväni jälkeen näytti keittiö jo tältä:



Keittiön asentamisessa toki menee aikaa kun rungot kitataan ja maalataan paikan päällä. Sitten ne pitää vielä suojata sillä alakerrassa on vielä seinien hiomista jne tulossa ja pölyä tulee...

Buukkasin tänään myös Diapolin mittamiehen meille viikoksi 4. Kivitasoja emme siis ottaneet Creannon kautta vaikka se  ehkä olisi ollut helpompaa ja säästänyt minulta taas muutaman sähköpostin ja vaivan. Mutta Diapolin alustava tarjous oli yli 2000€ edullisempi joten oli melko selvää että tilataan tasot sieltä. Tasot valitaan lopullisesti kun mittamies tulee, mutta olen katsellut sellaista mustaa Leather finish-tasoa keittiöön ja valkoista kylpyhuoneeseen. Lisäksi pitää tilata pieni pala 1cm paksua kiveä takan reunukselle.

Timpurit ovat loppuviikon toisella työmaalla, kaakelimies laatoittaa alakerran suihkuhuonetta ja tänään hän oli saanut valmiiksi vaaleanvihreän (virallinen väri oli kyllä "silver") lasisen tehosteseinän. U-P-E-A! En itse ikuna olisi osannut valita noin ihanaa materiaalia tehosteseinään, onneksi ABL-laatan Maria osasi ideoida tuon. Beigeä seinäkaakelia oli liian vähän, koska olin aluksi ajatellut että saunaan tulee lasiseinä enkä sitten ollut muistanut muuttaa määrää tilaukselle kun lasiseinstä luovuttiin. Joudumme odottamaan puuttuvia kolmea laatikkoa kaakelia viikon verran.

Maalari-Markku on maalannut yläkerran portaikon lopullisella Skimming Stone-sävyllä. Nappivalinta sekin. Ai että olen tyytyväinen materiaaleihin ainakin tässä vaiheessa. Toivotaan vaan ettei lopputuloksesta tule sillisalaattia. :)

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää!

    Me otimme kivitasot lopulta Puustellin kautta (josta tulee keittiö muutenkin), sillä Diapol olisi ollut vain reilu 300€ edullisempi. Hinnat ovat heillä kovasti nousseet,sillä vielä keväällä katsoin, että eroa olisi tullut toista tonnia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Christa! Toivotaan etteivät hinnat ole nouseet. Uskon kuitenkin että hinta on edullisempi, tasoa tulee niin paljon että kaikki on kotiinpäin. :) Lisäksi Diapolilla on kavereiden kokemusten perusteella nopea ja luotettava toimitus. Meillä alkaa olla kiire.

      Mukavaa loppuviikkoa teille!

      Poista

Kiva jos kommentoit!