lauantai 5. tammikuuta 2013

Huomenna hankin kameran

Ihan hävettää. Itse olen blogien heavy-user. Ihailen kaikkia upeita sisustus- ja raksablogeja. Omankin halusin, mutta koen sen olevan ihan ala-arvoinen kun en lähes ikinä saa otettua kunnollisia kuvia.

Huomenna aion lainata 12-vuotiaan poikani kameran ja ottaa parempia kuvia.

Raksaa on jäljellä enää muutama viikko. Tuntuu käsittämältömältä että talon pitäisi olla muuttovalmis kuuden viikon kuluttua. Mutta toisaalta, yläkerta on kylpyhuonetta ja tapetteja vailla valmis. Ja sähkörasioita. Renovan mustat (!) rasiat tulevat ihan pian, ja kaakelikundi siirtyy pian alakerrasta ylös. Nyt hän laatoittaa alakerran kylpyhuonetta. Portaat tulee viikolla 4, ihanan Kvänumin keittiön asennus alkaa ensi viikolla, olen pakahtumaisillani onnesta.

5 kommenttia:

  1. Kuule, blogisi ei ole ala-arvoinen vaan yläarvoinen! Ainakin minulle tämä on yksi kiinnostavimmista bogeista tällä hetkellä.

    Tein päätöksen kun aloin pitää Pömpelistä blogia, että se ei ole mikään sisustus- tai valokuvablogi vaan ihan rehdisti raksablogi, jolloin minulle on matalampi kynnys tehdä postauksia kun kuvissa ei tarvitse näkyä stailattua harmoniaa, vaan voin vaan nopeasti räpsäistä kuvat ja tehdä viidessä minuutissa postauksen.

    Olen opiskellut valokuvausta ja mulla on hyvä kamera, mutta haluan käyttää valokuvaa myös täysin arkisena hyödykkeenä, ilman että jokaisen kuvan pitäisi olla mitenkään esteettisesti korkeatasoinen tai muutenkaan laadukas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja pitää vielä lisätä, että todella kaunis tuo yläkerran tila ja kaari-ikkuna!

      Poista
    2. KIITOS! Kai sitä itselle joskus tulee sellainen tunne, että olisi ihanaa jos olisi enemmän aikaa ja tosiaan se kunnon kamera jotta saisi ikuistettua tämän raksa-ajan vähän paremmin. Kiva kuulla jos blogistani on iloa sinulle. :)

      Poista
  2. Teidän projekti on mennyt näin ulkopuolisen silmin tosi nopeasti ja vaivattomanoloisesti! Ihanaa, että pääsette kohta muuttamaan. Teidän koti on tosi kaunis!

    A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä on aika nopeasti on mennyt, mutta toki pakettitaloja nousee paaaljon nopeamminkin. Tontin etsintä aloitettiin kuitenkin 4 vuotta sitten, joten ihan hujauksessa tämä ei ole mennyt omasta mielestäni. ;)

      Täysin vaivattomasti projekti ei kuitenkaan ole mennyt vaikka olemme omasta mielestämme päässeet suht' helpolla kaikkiin painajaistarinoihin verrattuna. Vaikka huijareilta ja kamalilta viivästyksiltä ollaankin onneksi vältytty, on pettymyksiä, budjetin ylityksiä sunmuuta sattunut eteen. Välillä on ollut unettomia öitäkin, mutta en ole halunnut tehdä tästä valitusblogia. Työn jälki on tekijöillä koko ajan ollut priimaa, tekijät ovat ammattimaisia ja mukavia ja suurin pettymys varmaankin maatöiden kustannusten tuplaantuminen budjetoidusta ja vähän se olo ettei kaikilla tekijöillä ole kunnioitusta meidän rahojen suhteen. Pyydetty tarkaa arviota kustannuksista etukäteenjota ei ole haluttu antaa (kun ei olla osattu arvioida työn laajuutta/vaativuutta etukäteen), ja sitten on summat paisuneet. Kassa kun harvalla on pohjaton. Omaa kokemattomuuttakin se ettei ehkä aina ole ollut tarpeeksi tiukka ja tyly. Mutta hyvää jälkeä tulee, missään ei ole fuskattu. Se on pääasia kuitenkin.

      Poista

Kiva jos kommentoit!