sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kolme viikkoa muuttoon


Hurjaa ajatella että muutamme kolmen viikon kuluttua! Tilasin tänään 60 muuttolaatikkoa tulevaksi 7.2, ja 15.-16.2 toivoisin voivamme muuttaa sillä perheemme, äitiä lukuunottamatta siis, lähtee reissuun sitten muutamaa päivää myöhemmin enkä oikein usko pärjääväni muutosta itse.

Perjantaina tosiaan tulivat portaat. Olen niihin oikein tyytyväinen. Portaat ovat ns. satulaportaat, valmiiksi vaaeanharmaaksi maalatut. Portaat tulivat virosta, asentajat asensivat niitä koko pe-la yön, nukkuivat sitten 2h meidän raksalla ennen lähtöä takaisin Viroon. Joten nyt on ainakin joku viettänyt uudessa kodissamme ensimmäisen yön. :D



Nyt kun portaat on paikallaan, voi portaiden alle tulevan vierasvessan fiksaamisen aloittaa.



Pojan huone on maalattu, ovet, ovenkahvat ja listat paikoillaan. Valkoiselle seinälle tulee vielä tapetti, sitten ensimmäinen huone on täysin valmis. :)



Portaat ylhäältä päin. 



Yläkerran kylpyhuoneessa seinät laatoitettu ja viikonloppuna lattiaan vedetty vesieriste kahdesti. Tuo pömpeli tuossa on tuleva pyykkikuilu ja sen luukku. Pömpelin päälle tulee tasolevy ja aukkoon valkoinen kalusteovi. Pyykkikuilu itsessään väsätään pellistä. Kylpyhuoneen kaakelit ovat Lea:n Kensington-sarjaa. Lattiaan tulee tummanharmaa mosaiikki.



Pikkuhiljaa alkaa tapetointihommat!



Joka paikka on täpötäynnä tavaraa. Tässä kodinhoitohuone tuloillaan. Kalusteet paikoillaan, ovia jne vailla. 



Eteinen, ja keittiö taustalla.



Keittiön asennus jatkuu kunhan kivitasot saapuvat Diapolilta ensi viikolla. Mun pitää saada lisää astioita, nyt kun ollaan eletty minimaalisen keittiön kanssa 15kk, luulen että tällä hetkellä käytössä olevat kalusteet mahtuvat yhteen tuollaiseen lokerikkoon.

Selailin myös netistä Artwoodin 2013-kuvastoa jota minulla tosin ei vielä ole paperisena. Tein listan tavararoista mitä tahtoisin. Melkein sääli ettei me tarbita juuri mitään vaan pärjätään vanhoillakin. Mutta kyllä minä jotain aion ostaa uuteen kotiin; muutaman baarijakkaran, 2 tuolia, maton tai pari, sohvapöydän ja jotain pientä sälää.

Nyt kaivetaan vaan hiukan energiaa tähän loppuspurttiin sa sitten päästäänkin jo muuttamaan. <3
Parveke, piha jne jää sitten joskus tulevaisuudessa laitettavaksi. Mutta siitä en nyt jaksa murehtia!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille. :)

-Linda

3 kommenttia:

  1. Kun muutimme edellisestä kodistamme tähän motivaatiokämppään, niin muuttofirman tyyppi sanoi puhelimessa että muuttolaatikoita tarvitaan yksi per neliömetri. Meinasin nauraa hänelle päin naamaa että niinkö että me tarvitaan 100 laatikkoa vai mitä. Hän sanoi että jos emme tarvitse niin paljon laatikoita, meidän ei tarvitse maksaa niistä, mutta he toimittavat kuitenkin sen sata. Kaikki tarvittiin! Jotkut käytettiin kahteenkin kertaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Niinhän se on että varmaan saisi vaikka kolme sataa laatikkoa täytettyä. :D Me ollaan oltu täss väliaikaisessa asunnossa niin, että iso osa tavaraoista on ollut koko tämän raksavuoden varastossa valmiiksi pakattuna ja esim puolet astioista on sellaisia joita ei ikinä edes otettu esille kellarista. Toivotaan siis että pärjätään, että saisin PALJON tavaraa heitettyä menemään tai laitettua kiertoon ennen muuttoa ja että uudessa kodissa olisi ekaa kertaa elämässäni pääosin vain sellaista tavaraa josta oikeasti tykkään. ;)

      Poista
    2. Sama vika, tästä muutosta tulee helpompi sillä iso osa tavaroista on laatikoissa pinottuina sinne tänne ympäri tätä väliaikaisasuntoa ;-)

      Poista

Kiva jos kommentoit!