torstai 24. tammikuuta 2013

Yksityiskohtia

Heippa!

Ensinnäkin iso kiitos kannustavista kommenteista! Tukenne merkitsee paljon. :)

Hymyilin itsekseni että valmiiltahan meillä näyttää kun rajaa kuvat niin että vain pienet yksityiskohdat näkyvät. Niiden lisäksi pojan huoneen seiniä on maalattu. Sävy onnistui hyvin, kyseessä Farrow&Ballin Hardwick white.





2 kommenttia:

  1. Tuo renovan musta pistorasia on kyllä niin ihana! Myönnän että olisin halunnut saman, mutta mies pisti taas kampoihin ja sai tässä asiassa päänsä läpi ;) Oli kuulemma kallis ja hitaampi asentaa jne ja meidän sähkömieskään ei kannattanut, plääh...miehet ei ymmärrä! No sain nyt onneksi kuitenkin laittaa renovat valkoisena keittiön saarekkeeseen ja tasojen päälle, joten keittiö on sitten ihan mun valtakuntaa! :D Saitteko jonkin tarjouksen renovista vai ihan hyllytavaranako ostitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Sähkötukusta nuo on haettu. Kauniit kyllä ovat, mutta tosiaan tuli meilläkin kommenttia sähkäriltä että eivät nyt ehkä maailman helpoimmat ole asentaa. Noh, nyt niistä on jo iso osa paikoillaan. :) Kiva etä sait edes muutaman Renovan keittiöön, ne on kyllä tosi nättejä vaikka ihan varmasti myös muunlaisten kanssa teidän koti on täydellinen. :)

      Poista

Kiva jos kommentoit!