tiistai 22. tammikuuta 2013

Olisipa tämä jo ohi

Ilmassa on vakavanlaatuista rakennusuupumusta. En voi muuta kuin nostaa hattua perheille jotka tekevät kaiken itse tai myös niille jotka selviävät tällaisesta projektista täysjärkisinä.
Itseä stressaa lähinnä se että kaiken pitäisi valmistua, kuinka rahat riittävät näin loppumetreillä ja että vieläkö tulee jotain yllätyksiä joihin emme ole varautuneet.

Meidän pitäisi muuttaa aika tarkalleen neljän viikon kuluttua. Jotta näin kävisi saa kyllä ihmeitä tapahtua. Vuokra-asunto on irtisanottu jne.

Keittiö on tekeillä, khh:n kalusteet tulivat eilen, tänään toimitettiin Ilven hella ja liesikupu sekä talotekniikan vempeleitä. Itse olen ollut raksalla vähän harvemmin sillä tosiaan olen viime aikoina ollut koko projektiin aika kyllästynyt. No, luotettava kai se on että valmista ja hyvää tulee.

Perjantaina pitäisi jopa saada portaat. Hallelujah.





10 kommenttia:

  1. Mä niiiiiiiin ymmärrän. Meidän pitäisi muuttaa kahden kuukauden kuluttua ja tekemistä on paljon. Tänään urakoitsija lähti lätkimään. Olen niin täynnä koko raksaa ja kaikkea siihen liittyvää, että siirtyisin mieluusti suoraan kesään, jolloin toivottavasti homma alkaa olla ohi. Voimia viime metreille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka christa, juu luin teidän uusista käänteistä, voi että! parempaa onnea loppuprojektiin. Kyllä me kaikki vielä päästään ihaniin omiin taloihimme muuttamaan vaikka välillä voimat ovatkin loppu. Samoin voimia teille sinne!!

      Poista
  2. Kyllä loppua kohti stressiä tuppaa olemaan. Tsemppiä, joku päivä niitä voi vaan muistella ja ehkä niille hetkille jo nauraakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja toivotaan näin! Onnea teille muuttoon ensi viikolla!

      Poista
  3. Kyllä se valmistuu ja muuttamaan pääsette :) Viimeistely on hidasta puuhaa.. Meillä muutto viivästyi muutamalla viikolla ja vuokra-asuntoa pidettiin vielä useampi viikko muutosta. Saipahan rauhassa muuttaa :) Tsemppiä loppumetreille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Meillä on vuokra-asunto helmikuun loppuun eli viikon verran asunnot lomittain, toivotaan sen riittävän. :)

      Poista
  4. Tsemppiä viime metreille! Tunnelin päässä näkyy... TALO! ;)

    VastaaPoista
  5. Linda, tsempit ja halit <3 Tiedän kyllä tuon tunteen, meilläkin vedettiin ihan viimeisin voimin loppumetrit ja täytyy sanoa, että olo on vieläkin vähän rampa sen jäljiltä. Sekin on tuttu tunne, ettei raksalle tee mieli mennä. Ja nyt kun on päästy muuttamaan ja huokaisemaan, niin tekee tosi tiukkaa saada taas inspiraatiota esim. sisustamiseen ja kodin laittoon. Välillä ei jaksaisi edes siivota, antaa sotkujen olla vaan. Mutta nyt ei onneksi ole enää kiire minnekään. Kohta teilläkin työ ja murhe iloksi muuttuu <3 Voimia!

    VastaaPoista
  6. Hattua nostan kyllä teille talojen rakentajille! Musta ei olisi tuohon. Vaikka mekin ollaan ikäänkuin rakennettu, eli remontoitu vanhaa taloa, niin on meillä silti jotkut fasiliteetit olleet valmiinakin.

    Jaksamista viimeisiin viikkoihin, onneksi palkinto jaksamisesta on aika suuri :)

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit!