tiistai 18. syyskuuta 2012

Ilve huudettu!


Habitaressa oli Gasumilla taas osasto. Viime vuonna möivät näytteillä olleet hellat suljetulla huutokaupalla, eli helloista sai laittaa sähköpostilla tarjouksen. Silloin ei napannut.

Tänä vuonna Gasum oli lykännyt kaikki hellat Huuto.netiin myyntiin. Kyttäilin yhtä mustaa liettä joka oli muuten samanlainen kuin se jonka olimme ajatelleet hankkia, mutta kuuden kaasupolttimon sijaan siinä oli 4 kaasupoltinta ja kaksi induktiolevyä. Tämä liesi on myös kiiltävä musta, kun me olimme ajatelleet hankkivamme mattapintaisen.

Noh, sain nyt sitten huudettua tämän esittelyuunin meille. Sen ovh oli yli 4000€ ja joudun siitä pulittamaan 2320€. Alennus siis on tuntuva. Tämä oli tietenkin tyypillisesti ainoa noista huudettavista liesistä jota havitteli useampi kuin yksi ostaja, ja hinta nousi 300€ lähtöhinnasta, harmikseni. Emme toki olisi noin hifiä induktio-kaasu-comboa edes hankkineet vaan se perusmalli jota olimme katselleet oli kyllä paljon edullisempi. Mutta siihenkin verrattuna saimme nyt ihan hyvin 600€ säästöä ja paremman lieden kaupan päälle. Nuo induktiolevyt ovat hyviä etenkin sitten kun lapset itse alkavat enemmän käyttämään hellaa.

Nyt pitää vaan miettiä huuva/liesituuletin asia uusiksi. Sitä mallia jota olimme miettineet ei saa kiiltävänä, ja onko mielestänne katastrofaalista jos liesi on kiiltävä- ja huuva mattapintainen? Tai sitten pitää vaan yksinkertaisesti löytää uusi, korvaava tuote.

Muut keittiön kodinkoneet ovat sitten AEG:n. Tiskari integroitu, muut ihan normaaleja. Valkoisia. Rosterisia koneita meille ei voi hankkia, rähmäkäpäliä koko porukka.

4 kommenttia:

  1. Wau mikä hella! :D Kaasu ja induktio varmaan hyvä yhdistelmä. Mä olin unohtanut miten ihana kaasuliesi on. Meillä on täällä Milanossa kaasu ja se on kyllä kiva. Toisaalta voisi olla myös ihan tavallinenkin noiden lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Betty. Ulkomailla onkin usein kaasuliesi, and I love it! Saa nähdä miten tällainen hybridi toimii käytännössä. :)

      Poista
  2. Kävin myös Habitaressa ja ihastelin juuri tota mallia. Mieheni ei innostunut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Legato. Kiva kun kävit. :)Minä yritän vältellä miehen mielipiteen kysymistä. ;) Sanon hänelle useimmiten vaan että luota minuun, lupaan että olet sitten tyytyväinen. Aina ei mene läpi, mutta usein kyllä. :)

      Poista

Kiva jos kommentoit!