perjantai 21. syyskuuta 2012

Kaikki on helppoa kun sen osaa - Iso Kiitos

Melkein oli tänään haikea tunnelma kun Tricolmen pojjaat pakkasivat tavaransa pakuun ja lähtivät tontilta. Niin meni 4 viikkoa, ja pystytysporukan osuus on valmis. Miehet suuntaavat jo maanantaina Hollantiin pystyttämään Karlsonhus Newport-talon.

Kaikki on näiden kundien kanssa mennyt hienosti - siitä iso ja nöyrä kiitos. En aio elämässäni rakentaa kuin yhden talon, ja on ollut mahtavaa saada näin hyvä porukka auttamaan projektissa.

Termohus joka jatkaa tästä, on vielä kaksi viikkoa kiinni toisella työmaalla, joten talon sisällä ei kahteen viikkoon taida tapahtua mitään. Peltikattoa aletaan laittamaan ensi viikolla, joten projekti kuitenkin etenee. Itse menemme viikonloppuna siivoamaan tonttia ja maalaamaan räystäitä.

Takki on tyhjä näin perjantaina, nyt odottaa sohva ja ehkä lasi viiniä. Yritän viikonloppuna ottaa valokuvia talolta jotta saan tännekin kuvia yläkerrasta jossa siis nyt on vaneri lattiassa ja kaikki väliseinät paikoillaan.

2 kommenttia:

  1. Huippua! Hyviä tekijöitä ei voi koskaan kiittää liikaa. Viikonloppuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ihanaa kun sattuu hyviä tyyppejä ja tekiöitä kohdalle. Raksailusta kuulee usein helpommin kauhutarinoita kuin niitä onnistumisia.

      Poista

Kiva jos kommentoit!