keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kuvapäivitystä

Tässä muutamia kuvia viime päiviltä kun ei ehdi sen kummemmin tarinoida! Viime päivinä on saatu savupiippu, on tehty ilmastointi-, putki ja sähköhommia sekä pystytysporukka on jatkanut omia hommiaan. Tänään oli runkotarkastus (kaikki ok siinä) ja tuli kuorma listoja, ovia jne. Ensi viikolla aletaan työstämään vihreää peltikattoa.

Osalla tekijöistä on perus "pessimisti ei pety-asenne" ja yritän itse pysyä positiivisena ja ottaa heidän asenteensa huumorilla. Kaikki kun on hyvin ja vastoinkäymiset toistaiseksi pieniä. Mutta pakko erikseen kehua Tricolmen (pystytysporukka) kundeja. Miehenikin tänään kehui mulle että jos toi porukka tekisi koko talon niin sitä ei huomaisi rakentavansa ollenkaan. Niin sujuvasti heidän työnsä sujuu. Ja asenne on kohdillaan.

4 kommenttia:

  1. Edelleen hienosti etenee! Ja joka kerta niin kauniin näköinen talo - noin ihan alkutekijöissäänkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Galaxy! Ja kiva että aina jaksat kommentoida tänne, mukava piristys aina! :)

      Poista
  2. Voi että kun kaunis talo teillä tekeillä!! Todella kaunis ikkuna tuossa ensimmäisessä kuvassa! Tuskin maltan odottaa miltä lopputulos näyttää!! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos myös sinulle Mari! Tuo ikkuna on kyllä kiva ja onneksi saimme sen läpi rakennusvalvonnassa, ensiksi tuli siis kileto että piti olla suorakaide.

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit!